TÜRKİYE TACİKİSTAN İŞ GEZİSİ
18/08/2022 Perşembe

Türkiye ve Tacikistan KOBİ’leri arasında iş birliğini geliştirmek amacı ile Türkiye-Tacikistan 11. Dönem Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) Toplantısı ve ardından Konya’da gerçekleştirilen toplantılarda iki ülke arasında mutabakat zaptı imzalanmıştır.

Bu kapsamda Konya Ticaret Odası tarafından 04-08 Eylül 2022 tarihleri arasında Tacikistan’da ikili iş görüşmeleri, fabrika ve kurum ziyaretleri organizasyonu gerçekleştirilecektir.

Yapılacak olan iş gezisinde katılacak olan üyelerimiz KOSGEB tarafından “İşletme Geliştirme Destek Programı Yurt dışı İş Gezisi” kapsamında desteklenecektir. Söz konusu organizasyona katılım bedeli yaklaşık 1.800.-Dolar 'dır.  Katılmayı arzu eden üyelerimiz başvuru formunu tıklayarak kayıt olabilirler.

Yurt Dışı İş Gezisini Kapsayan Sektörler   :
-Makine
-Otomotiv Yedek Parça
-Döküm
-Mobilya
-Gıda
-Ayakkabı

Destek Miktarı % 60 hibe olmak üzere 20. 000 TL ‘ye kadardır. Gezi programı ve programın içeriği KOSGEB Konya Müdürlüğü tarafından hazırlanacaktır.

Son Başvuru Tarihi: 24 Ağustos 2022 Çarşamba
Kayıt için tıklayınız.