AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI ORGAN SEÇİMLERİ İLE İLGİLİ İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞI İLANI
25/10/2022 Salı

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Organ Seçimlerinin yapılması doğrultusunda;

Meslek Komitesi asıl ve yedek üyelikleri ile meclis asıl ve yedek üyelikleri seçimleri 13.11.2022 Pazar günü 09.00 ile 17.00 saatlerinde Akşehir Kültür Merkezi adresinde, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Genel Kurul Delege Seçimleri 20.11.2022 Pazar günü 14.00 ile 17.00 saatlerinde Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı binasında yapılacaktır.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Meslek Gruplarına ait delege listeleri 25 Ekim 2022 Salı günü saat:08.00’den 27 Ekim 2022 Perşembe günü saat:17.00’a kadar 3 tam iş günü süre ile Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı binasında askıya çıkarılmıştır.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Meslek Gruplarına ait delege listelerine karşı yapılacak itirazlar askı süresi içerisinde Akşehir İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına yapılacaktır.

İLANEN DUYURULUR

Hatice Songül FIRTINA ERTAN