ALİBABA.COM İŞ BİRLİĞİ İLE E-İHRACAT VE YENİ PAZARLARA ERİŞİM FIRSATLARI SEMİNERİ - 20 Aralık 2022 / 14:00
19/12/2022 Pazartesi

Katılımcılara özel Alibaba.com üyeliklerinde avantajlı üyelik indirimi ve ek ücretsiz hizmetler!

Sayın Üyemiz,

Alibaba.com’un Türkiye temsilcilerinden TradeFive iş birliği ile 20 Aralık 2022 tarihinde “E-İhracat ve Yeni Pazarlara Erişim Fırsatları Semineri” gerçekleştirilecektir. Programda Alibaba.com’un katılımcı işletmelere avantajlı içerikleri, indirimli fiyatları ve yeni pazar fırsatları hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

TradeFive Genel Müdürü Emrah Cora’nın konuşmacı olarak katılacağı ve Alibaba.com’a üye bir firmanın da tecrübe paylaşımını gerçekleştireceği “E-İhracat ve Yeni Pazarlara Erişim Fırsatları Semineri”ne katılımlarınızı bekler, saygılar sunarız.

Program Tarihi ---------: 20 Aralık 2022 Salı

Program Saati----------: 14:00

Program Yeri------------: Konya Ticaret Odası – Meclis Salonu

Online kayıt için tıklayınız.

Bilgilerinize sunarız.