AKŞEHİR BİRLİK PLATFORMU İLE SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
20/12/2022 Salı

Platform adına açıklama yapan Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ender Kalkan;

Akşehir birlik platformu olarak Tek amacımız Akşehir’imizin ekonomik, sosyal, ve kültürel açıdan hak etiği yerlere getirmektir. Platform olarak siyaset üstü sadece Akşehir’imizin menfaatleri doğrultusunda hareket etmektir. Doğal güzellikleri, ekonomik gelişme, coğrafi konum ve sosyal yapısı ile İL olabilirliğine yakışan Akşehir’in bu durumunun tescil edilmesi gerekmektedir. Bize düşen görev 100 binin altında olan Akşehir nüfusunun 100 bine tamamlamak.

İlçemizde kısa sürede çok büyük bir sinerji oluşmuştur. Akşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Doğru ve Siyasi parti başkanlarımız da bu sinerjiye katkı da bulunmak için hazır olduklarını ifade etmişlerdir. Başkan Ender Kalkan hep birlikte 10 günlük süre içerisinde 100 bin nüfusu aşacağımıza inanıyorum.

Bu konuyla alakalı özveri ile katkı sunan Akşehir Belediyesine, Siyasi Partimizin siz değerli Başkanlarına sağladığınız katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Ortak paydamız Akşehir olmasından dolayı Resmi dairelerimizin kıymetli müdürleri, sivil toplum kuruluşları, Dernekler, Vakıflar, Odalar ve Borsalar, üniversitemizin yöneticileri, muhtarlarımız her türlü katkıyı sunmaktadırlar. Sağladıkları katkılardan dolayı birlik Platformu olarak teşekkürlerimizi sunarız.