AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI MESLEK KOMİTELERİ İLK MÜŞTEREK TOPLANTISI YAPILDI
15/03/2023 Çarşamba

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Kalkan, Odamız meslek komiteleri üyelerinin yeni dönemin ilk müşterek toplantısında bir araya geldiğini belirtti.

Başkan Kalkan, Özpark Otelde gerçekleşen 13 meslek grubumuzda 73 meslek komitesi üyesinin bulunduğu Oda organlarımızın mesleki sorunlar ve çözüm önerilerinin dile getirilmesinde önemini vurguladı. Katılımcılara Odamızın Faaliyet ve Çalışmaları, Gıda İhtisas OSB, Akşehir OSB Genişleme Alanı ve Deprem Yardımları başta olmak üzere önemli konusunda sunum ile bilgilendirme yaptı.

Aynı platformda bir araya gelen sektör temsilcileri; sektörle ilgili konuların yanı sıra ticari faaliyetler ile ilgili birbirleriyle bilgi alışverişinde bulundu. Odamızın vizyonu, hizmetleri ve geleceği için fikir ve önerilerini aktardı.