AKTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ENDER KALKAN’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
20/04/2023 Perşembe

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası (AKTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Kalkan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesajı yayınladı.

Başkan Kalkan, Ramazan Bayramı buruk geçecek olsa da birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı sarmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Kalkan: "Rahmet, merhamet ve bereket ayı mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmanın manevi huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle kardeşliğin, hoşgörünün ve dayanışmanın daim olduğu nice bayramları birlikte yaşamak dileğiyle tüm üyelerimizin, hemşehrilerimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, mutluluk ve huzur dolu günler getirmesi dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.