AVUSTRALYA OTOMOTİV YEDEK PARÇA SEKTÖRÜ PAZAR ARAŞTIRMASI VE İKİLİ İŞ (B2B) GÖRÜŞMELERİ
26/06/2023 Pazartesi

Konya sanayisinin ihracat hacmini geliştirmek üzere 09-17 Eylül 2023 tarihlerinde “Otomotiv Yedek Parça” sektöründe faaliyet gösteren firmalarımız ile Avustralya’da pazar araştırması ve ithalatçı firmalarla ikili iş görüşmeleri (B2B Organizasyonu) gerçekleştirilecektir.

Sayın Üyemiz;

Avustralya’ya gidecek olan ticaret heyetimiz görüşmelerini rahatlıkla yapabilmeleri için her firma kendisine ayrılan alanda ilgili muhatapları ile aynı masada oturup yüz yüze görüşme imkânı sağlanacaktır. Tercüman ihtiyacı olan katılımcılara tercüman sağlanacaktır.

B2B ikili iş görüşmeleri sonuç odaklı bir eşleştirme programı olup üyelerimizin tanıtım ve pazarlama maliyetlerini minimuma indirirken maksimum kazanç sağlamak amacıyla organize edilmektedir.

Söz konusu organizasyona katılım bedeli kişi başı 2.950 Dolar olup taslak program web sitemizde bilgilerinize sunulmuştur. Katılmayı arzu eden üyelerimiz aşağıda yer alan başvuru linkinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

Hesab Adı: Konya Ticaret Odası
Banka Adı: Ziraat Bankası
Şube Adı: Konya Ticari Şube
IBAN No: TR19 0001 0020 8735 8834 3050 53

Görüşme programı kontenjanla sınırlı olup görüşmelere katılım için başvuru önceliği esas alınacaktır.

Ticaret Bakanlığı ve Konya Ticaret Odası Destekli
Otomotiv Yedek Parça Sektörü