AKŞEHİR’İN SOSYAL DOKU ANALİZİ OLUŞTURULACAK
29/07/2023 Cumartesi

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Teknik Destek Programı kapsamında Mevlana Kalkınma Ajansı’na (MEVKA) sunulan Akşehir Sosyal Doku Analizi Projesinin sözleşmesi Akşehir TSO Genel Sekreteri Filiz Tuna ve MEVKA Genel Sekreteri İhsan Bostancı tarafından imzalandı.

Mevlana Kalkınma Ajansı(MEVKA) desteğiyle hayata geçirilecek projede Akşehir sosyal doku analiziyle bölgenin doku haritası çıkarılacaktır. Akşehir sosyal – ekonomik analizler yapılarak stratejik planlar güncellenecektir. Bu harita sayesinde bölgemiz halkının  sosyal, ekonomik ve kültürel durumu; beklentileri ve ihtiyaçları belirlenecek olup çalışmanın yeni yatırımcılara kaynak oluşturma amaçlanmaktadır.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ender Kalkan, “Odamız tarafından hazırlanan ve Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen projemiz son derece önem taşımaktadır. Bu vesile ile projemizin ilçemiz adına hayırlı olmasını dilerim.” ifadelerine yer verdi.