TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TARAFINDAN AKŞEHİR İLÇESİNDE YAPTIRILACAK İLKÖĞRETİM OKULUNUN TEMELİ DÜZENLENEN TÖRENLE ATILDI
05/08/2023 Cumartesi

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Akşehir Ticaret Borsası'nın girişimleri sonucunda TOBB ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği 8 derslikli ilköğretim okulu için temel atma töreni düzenlendi.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ender Kalkan, törende yaptığı açıklamada, Akşehir’e yeni bir okul kazandırılmasında büyük pay sahibi olan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na, Akşehir Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Doğru’a eski dönem Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Emin Makascı’ ya teşekkür ettiklerini söyledi.

Bu okulun, Akşehir için önemli bir eğitim yatırımına vesile olacağını dile getiren Başkan Kalkan "Eğitime yatırımı geleceğe yapılan en büyük yatırım olarak gören TOBB ve Oda-Borsalar olarak ülkemizin geleceği ve çocuklarımızın eğitimi için elimizi taşın altına koymaya devam ediyoruz. Bölgemize hayırlı olsun." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Barbaros Topaloğlu, okulun yapılmasında katkı sağlayan Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ender Kalkan, Akşehir Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Doğru’ya, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’ya eski dönem Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Emin Makascı’ ya teşekkür etti.

Konuşmaların ardından okulun temeli atıldı.

Törene; Akşehir Belediye Başkanı Dr.Salih Akkaya, İlçe Emniyet müdürü Mustafa Akdemir,  Milli Eğitim Müdürü Barbaros Topaloğlu, Müdür Yardımcısı İbrahim Gülcü,  Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Doğru, Meclis Başkanı Rafet Akçetin, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Cafer Onur Keskin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Sak, Mithat Teker, Fatih Koç, Tacettin Akkuş ile Oda ve Borsa meclis üyeleri katıldı.