ROMANYA İŞ FIRSATLARI TOPLANTISI
06/09/2023 Çarşamba

Romanya - Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Tamer Atalay beyin katılımlarıyla, Konya Ticaret Odası ev sahipliğinde ve Odamız katkılarıyla iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin ele alınacağı ve üyelerimizin ihracatlarının nasıl artırılacağı hakkında bilgilerin paylaşılacağı "Romanya İş Fırsatları Toplantısı" yapılacaktır.

Sayın Üyemiz;

Konya’dan Romanya’ya 2022 yılında ihraç edilen başlıca ürünleri; Makine, metaller, yedek parça, plastik, çimento, demir ve çelik, ayakkabı, sebzeler, elektrikli cihazlar, alüminyum, mobilyalar gibi sıralanmaktadır.

Odamız ve siz değerli üyelerimiz için son derece yararlı olacağını ümit ettiğimiz bu programa katılmanızı bekler, saygılar sunarız.

Tarih: 11 Eylül 2023
Saat:   14:00
Yer:    KTO Meclis Salonu

Toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin  katılım formunu doldurmaları rica olunur.

Başvuru için tıklayınız.