AKŞEHİR DE TKDK(TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU) DESTEKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI
15/09/2023 Cuma

TKDK Konya İl Koordinatörlüğü tarafından, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odasında “üyelerimize ve yatırımcılara” yönelik 13. Çağrı Dönemi hakkında bilgilendirme gerçekleştirildi.

Toplantıya; Akşehir Kaymakamı Dr. Mehmet ÖZEL, Konya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi KONARILI, TKDK Konya İl Koordinatörü Yavuz UYSAL, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ender KALKAN, Akşehir Ticaret Borsası Başkanı Mustafa DOĞRU, Akşehir Ziraat Odası Başkanı Fahri KÜÇÜKPOLAT, Akşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Soner KAHRAMAN, Akşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt YİĞİT, AK Parti İlçe Başkan Vekili Muammer SAĞLAM, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve yatırımcılar katılım sağladı.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Konya İl Koordinatörü Yavuz UYSAL tarafından üyelerimize ve yatırım yapacaklara sağlanan kırsal kalkınma destekleri hakkında detaylı bilgi sağlandı.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender KALKAN, üyelerimize ve yatırımcılarımıza TKDK destekleri hakkında verdikleri bilgiler dolayısıyla TKDK Konya İl Koordinatörü Yavuz UYSAL’a ve katılımcılara teşekkür etti.