AKŞEHİR YÖREX’DE YERİNİ ALIYOR
30/10/2023 Pazartesi

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Kalkan; 2-5 Kasım 2023 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen YÖREX 2023 Yöresel Ürünler Fuarında Akşehir’i Türkiye ve dünyaya tanıtmak adına Odamız, Akşehir Belediyesi, Akşehir Ticaret Borsası ve Akşehir Ziraat Odası’nın katkılarıyla açılacak olan standın hazırlıklarının tamamladığını belirtti.

YÖREX'te her yıl coğrafi işaretli ürünler, yöresel ve geleneksel ürünler üreten ve ticaretini gerçekleştirenler, ulusal ve uluslararası market zincirleri ve e-ticaret portaları yöneticileriyle bir araya gelmekte ve ikili iş görüşmelerinde (B2B eşleştirme) bulunmaktadır.

Standımızda bölgemiz yöresel ve coğrafi işaretli ürünlerin yanı sıra kültürümüzün de tanıtılacağına dikkat çeken Başkan Kalkan, üyelerimizin özellikle ulusal ve uluslararası market zincirleri ve e-ticaret portaları yöneticileriyle bir araya gelmesi ve ikili iş görüşmeleri gerçekleştirmesi noktasında YÖREX 2023 imkanlarından faydalanmalarından mutlu olacaklarını dile getirdi.

YÖREX 2023 Yöresel Ürünler Fuarındaki imkânlardan yararlanmak, gıda ürünlerini tanıtmak ve ikramda bulunmak isteyen gıda sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin Odamız ile iletişime geçmesini rica etti.