AZERBAYCAN İŞ FIRSATLARI TOPLANTISI
14/05/2024 Salı

Bu münasebetle Azerbaycan ile karşılıklı ticaretimizin arttırılması konusunda son derece yararlı olacağını ümit ettiğimiz programa katılmanızı bekler, saygılar sunarız.

Sayın Üyemiz;

İki kardeş ülke olan Türkiye Azerbaycan arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin ele alınacağı ve üyelerimizin ihracatlarının nasıl artıracağı aynı zamanda yatırım fırsatları, yatırım muafiyeti ve avantajları hakkında Azerbaycan Ticari Temsilcisi Sayın Tamerlan Taghiyevin ve Ticaret Temsilcisi Ofisinin Başdanışmanı Sayın Javid Abdullayevin tarafından bilgilerin paylaşılacağı "Azerbaycan İş Fırsatları Toplantısı" Konya İhracatçılar Birliği Derneğinin (KONİB) katkılarıyla Konya Ticaret Odasında gerçekleştirilecektir.

Azerbaycan’ın makineler ve mekanik parçalar, elektrikli cihazlar, hava taşıtları, eczacılık ürünleri, plastik ve mamulleri ve demir çelik vb birçok sektörde potansiyeli bulunmaktadır. Türkiye Azerbaycan ihracatı 2023 yılı bir önceki yıla göre % 8 oranında artış olmuştur.

Tarih               :  29 Mayıs 2024 Çarşamba
Saat                : 14.30
Yer                  : Konya Ticaret Odası Meclis Salonu
Detaylı Bilgi    : 221 52 38 (Tuğçe Merve BARİP)

Toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin katılım formunu doldurmaları rica olunur.