AKŞEHİR CUMHURİYET MEYDANI’NDA 15 TEMMUZ’U ANDI
HABERE AİT DİĞER FOTOĞRAFLAR
AKŞEHİR CUMHURİYET MEYDANI’NDA 15 TEMMUZ’U ANDI
Tümünü İncele

Akşehir’deki 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinliklerinin akşam bölümü Cumhuriyet Meydanı’nda devam etti. İlçe protokolü ve vatandaşlar hain darbe girişiminin yıldönümünde Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelerek şehitleri andı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki etkinliklere İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Özel, Garnizon Komutanı Albay Sakin Kutsal, Belediye Başkanı Dr. A. Nuri Köksal, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ender Kalkan, İlçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı

Cumhuriyet Meydanı’ndaki etkinlikler 15 Temmuz temalı fotoğraf sergisinin ilçe protokolü tarafından açılmasıyla başladı. Akşehir Belediyesi Mehter Grubunun gösterisinin ardından saygı duruşu yapılarak İstiklal marşı okundu. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından protokol konuşmaları ve öğrenciler tarafından gerçekleştirilen şiir dinletileriyle 15 Temmuz konulu ilgili video gösterisi izlendi ve ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı konuşma canlı olarak ekrana verildi.

Program; çalan müzikler, 15 Temmuz belgesellerinin gösterimi ve Saat 00.13’teki selaların ardından İlçe Müftüsü Ahmet Müjdeci’nin dua etmesiyle demokrasi nöbetine geçildi. Nöbet sabah ezanı ile sona erdi.