LGS SINAVINDA TAM PUAN ALAN VE YKS DE DERECEYE GİREN AKŞEHİRLİ ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
16/08/2024 Cuma
HABERE AİT DİĞER FOTOĞRAFLAR
Tümünü İncele

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ender Kalkan, Akşehir’de öğrenim gören; LGS Sınavında tam puan alan öğrencimiz ve Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) ilk 3000’e giren öğrencilerle buluştu.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda Akşehir Kaymakamı Dr. Mehmet Özel ve Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Barbaros Topaloğlu ile Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinin katıldığı programda öğrencilere hitap eden Başkan Kalkan, Akşehir’in her alanda olduğu gibi eğitim alanında da başarılı bir şehir olduğuna vurguladı. Bu sınavda başarı göstererek şehrin gururu olan öğrencilerimizi tebrik etti.

“İNŞALLAH ŞEHRİMİZE ÖNEMLİ HİZMETLERİNİZİ BEKLİYORUZ”
Akşehir’in gelişmekte olan bir şehir olduğunu belirten Başkan Kalkan, “Bölgemizin özellikle eğitim alanında sayın kaymakamımız ve ilçe müdürümüz başta olmak üzere okul müdürlerimizin, öğretmenlerimizin çok büyük bir gayreti var. Sizlerin elde ettiği başarı çok kıymetlidir. Emeğinizden dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Allah yolunuzu açık etsin. İnşallah Türkiye’nin en iyi üniversitelerinde okuyarak bundan sonra da şehrimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceksiniz” diye konuştu.

Başkan Kalkan, azimle çalışmanın ve başarının yanı sıra anne baba duasının ve desteklerinin önemli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
“Ders başarısı çok kıymetli ve önemli ama işin sonunda vatana, millete, hizmet edecek hayırlı evlat olmak çok daha önemli. Siz ikisini de yapacak durumdasınız. Eğitim hayatınız bitince mutlaka çok iyi yerlerde, çok iyi görevler alacaksınız, bu başarınız onun bir göstergesi. Ama doğduğunuz, büyüdüğünüz toprakları, yaşadığınız şehri ihmal etmemek lazım. Hem anne babalarınız hem de bizler buradayız. Onun için sizlerin başarısıyla gurur duyuyoruz. İnşallah şehrimize de önemli hizmetlerde bulunursunuz.”

“EĞİTİMİ GELİŞTİRMEK İÇİN HER ZAMAN ÇALIŞIYORUZ”
Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman Eğitim ve öğretim kurumlarının yanında olduklarının belirten Başkan Kalkan , “Gençlerimizin daha iyi yetişmeleri için çaba sarf ediyoruz. Bundan sonrada etmeye devam edeceğiz.”

BAŞKAN KALKAN EĞİTİM CAMİASINI TEŞEKKÜR ETTİ
Bu süreçte öğrenci velilerinin de büyük emek harcadığını ve azimlerinden dolayı onlara da teşekkür ettiğini belirten Başkan Kalkan , “Başta Akşehir Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere eğitim camiamıza teşekkür ediyorum. Zor, meşakkatli ve yorucu bir dönem tamamlandı. Elhamdülillah. Akşehir’in başarısı çok iyi. Bununla büyük bir gurur duyuyoruz. Onun için bu vesileyle tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” sözleriyle konuşmasını tamamladı. Akşehir Kaymakamı Dr. Mehmet Özel ve Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Barbaros Topaloğlu; eğitim-öğretime verdikleri desteklerden dolayı Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ender Kalkan’a teşekkürlerini sundu. Her zaman bizim ve öğrencilerimizin yanında olmaları bize güç vermektedir. LGS sınavında bir öğrencimiz tam puan alarak bizleri gururlandırmıştır. YKS sınavında ilk 3000 içerisinde 15 öğrencimiz yer almıştır. Öğrencilerimizi, ailelerimizi, okullarımızı ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz” diye konuştu.

Akşehir Kaymakamımız Dr. Mehmet Özel, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ender Kalkan, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Barbaros Topaloğlu ile Akşehir Gıda İhtisas OSB Başkanı ve Akşehir TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cafer Onur Keskin; Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sak, Tacettin Akkuş, İsmail Köse, Fatih Koç; Meclis Üyesi Serkan Şahin, Mehmet Azkın, programında başarılı öğrencilere Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası adına hediye takdim etti.