ANUGA FOODTEC GIDA VE İÇECEK FUARI / 24 – 27 MART 2015 -KÖLN- ALMANYA
02/02/2015 Pazartesi
ANUGA FOODTEC GIDA VE İÇECEK FUARI / 24 – 27 MART 2015 -KÖLN- ALMANYA

Uluslararası Gıda ve İçecek fuarı olan ANUGA FOODTEC 24 – 27 Mart 2015 tarihleri arasında Köln, Almanya’da düzenlenecek fuara odamız tarafından bir ziyaret gezisi düzenlenecektir.

Akşehir’de bulunan Gıda Sektörü İmalatı, Gıda Perakende ve Toptan Ticareti ve Her Türlü Gıda Makineleri İmalatıyla iştigal etmekte olan üyelerimizin sektörlerindeki yenilikleri öğrenebilmeleri, işletmelerini gelişen teknolojiye uyumlu hale getirebilmeleri açısından 24-27 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen Anuga Food Tech 2015 Uluslararası Yiyecek Teknoloji Fuarı ziyaretine katılmak isteyen üyelerimizin şahsen odamıza müracaat etmeleri önemle rica olunur.

Başvuru Formu

Fuar hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki internet adresinden ulaşılabilmektedir.

www.anugafoodtec.com

Ülke - Şehir : ALMANYA - Köln
Fuar Tarihleri : 24~27 Mart 2015
Sektör : Gıda
Tanıtılacak Ürünler : Uluslararası Yiyecek Teknoloji Fuarı Dondurma makinaları, Süt ve süt ürünleri makinaları, Tatlı makinaları, Ekipmanları ve Ambalaj teknolojisi vs.
Organizatör : Koelnmesse