KOBİ’LER İÇİN PATENT VE MARKA TESCİLİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ
08/12/2020 Salı

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız 04.12.2020 tarih ve 10573 sayılı yazıda, Patent ve marka tescili hakkında 10 Aralık 2020 Perşembe günü saat 15:00'te internet üzerinden bir seminer gerçekleştirileceği belirtilmektedir. Davet ekte sunulmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Sayın Habip Asan'ın katılımı ile gerçekleştirilecek seminerde KOBİ'lere yönelik olarak patent, faydalı model, marka ve tasarım kavramları, bu kavramlar arasındaki farklar, avantajları, önemi ve başvuru süreçleri anlatılacak olup seminer sonunda KOBİ'lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Seminere http://webinar.tobb.org.tr linkinden katılım sağlanabileceği hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,