ONLİNE EXPORT AKADEMİ PROGRAMI HK.
18/12/2020 Cuma

23 Aralık 2020 tarihinde saat 09:30'da düzenlenecek olan Online Export Akademi Programı düzenlenecektir.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alına bir yazıda, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü tarafından e-ihracat potansiyeli taşıyan kadın ve genç girişimcilerimizin bilgi, deneyim ve network ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak amacıyla, UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. (UPS) ile işbirliği içinde “Export Akademi – Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı” oluşturulmuştur.

Bu kapsamda Türkiye çapında tüm KOBİ’lerimize yönelik olarak 23 Aralık 2020 tarihinde saat 09:30’da Export Akademi Programı gerçekleştirilecektir. Program Zoom Online Programı üzerinden gerçekleştirilecek olup programa https://ups.zoom.us/webinar/register/WN_zP5PBXu-RQGa3_1L0LKLsg  linki aracılığıyla kayıt olunmaktadır.

Bilgilerinize sunulur.