GİRİŞİMCİ KADINLARA TEKNOLOJİ GÜCÜ PROGRAMI
25/03/2021 Perşembe

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Hepsiburada işbirliğinde gerçekleştirilen  “Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü Programı” kapsamında, Mart ayı boyunca sağlanacak birçok fayda ile kadın girişimcilerin e-ticarete katılmalarını amaçladık.

İşbirliği kapsamında başvurular 12 - 31 Mart 2021 tarihleri arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği web sitesi üzerinden kabul edilmektedir.

İşbirliğinden sadece TOBB Kadın Girişimci Kurulları'na ve TOBB Genç Girişimci Kurulları'na üye vergi mükellefi kadın girişimciler ve daha önce Hepsiburada Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü Programına veya Hepsiburada pazaryerine başvurmamış kadın girişimciler faydalanabilirler.

Detaylı bilgi ve başvuru için:  http://bilgisistemi.tobbgirisimcilik.org.tr/kadingirisimci  ve 0850 214 09 15 Hepsiburada Satıcı Destek Hattına ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,