ONLİNE EXPORT AKADEMİ PROGRAMI
27/09/2021 Pazartesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden gelen yazıda belirtildiği üzere; Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü tarafından ihracat potansiyeli taşıyan kadın ve genç girişimcilerimizin bilgi, deneyim ve network ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak amacıyla, UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş.(UPS) ile işbirliği içinde "Export Akademi-Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı" oluşturulmuştur. Öte yandan, Covid-19 virüsünün mevcut durumu da göz önüne alınarak söz konusu Program 2020 yılı Nisan ayında elektronik ortama taşındığı ifade edilmiştir.

Bu kapsamda, bir sonraki Export Akademi Programı Türkiye çapında tüm KOBİ'lerimize yönelik olarak 30 Eylül 2021 tarihinde saat 09:30'da zoom üzerinden online gerçekleştirilecektir.

"Online Export Akademi Programı"na https://ups.zoom.us/webinar/register/WN_KGHPv-YjRiqlEZyKPo-eWQ linki aracılığıyla kayıt olunabilecektir.

Toplantıya ilişkin gerekli bilgiler kayıt aşamasının ardından katılımcılara iletilecek olup, katılımınız bekleriz.

Üyelerimizin bilgisine sunulur.