MIDEST 2016 Yan Sanayi Fuarı
29/07/2016 Cuma
MIDEST 2016 Yan Sanayi Fuarı

İlgi: TOBB 19.07.2016 tarihi ve 411/13725 sayılı yazısı.

TOBB’dan gelen yazıda, İstanbul Ticaret Odası (İTO)’ndan gelen yazıya istinaden, 6-9 Aralık 2016 tarihleri arasında Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenecek olan “Midest 2016 Yan Sanayi Fuarı” Türkiye Milli Katılım Organizasyonunun İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Dövme, döküm, ısıl işlem, yapıştırıcılar, kazan yapımı, kompozit malzeme, elektrik/elektronik, yüzey işleme, son işleme endüstriyel bakım ve hizmetler, hammadde, yarı mamül ürünler, metal sanayi, bağlama parçaları, metal işleme, metal kesme, şekillendirme, plastik ve kauçuk işleme, vida kesiciler özel makineler, teknik tekstil, ahşap gibi birçok sektörü içerisinde barındıran ve Avrupa’nın en büyük Yan Sanayi fuarı olduğu belirtilen Midest 2016’ya İTO ile katılım bedelinin 550 Euro/m2 olduğu ve fuara en az 9m2 ile katılım sağlanabileceği belirtilmektedir.

Fuarla ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.