36.İSG HAFTASI ETKİNLİKLERİ
11/05/2022 Çarşamba

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen 05.05.2022 tarih, E-34221550-051.02-4682 sayılı yazıda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 36 ncısı düzenlenecek İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası etkinlikleri kapsamında, 11-12 Mayıs 2022 tarihlerinde çevrimiçi gerçekleştirilecek olan "Sosyo-Ekonomik Boyutu ile İş Sağlığı ve Güvenliği" ana teması çerçevesinde oturumlar planlandığı, programa ait detaylara ve etkinlik kayıt sistemine https://isghaftasi.csgb.gov.tr web sitesinden ulaşılabildiği belirtilerek ilgili kişilerin etkinliğine katılımının sağlanmasının güvenlik kültürünün oluşturulması için oldukça önemli olduğu ifade edilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,