BİGG GARAJ PROGRAMI
02/08/2022 Salı

Türkiye Odalar ve Borsalar birliğinden gelen yazıda belirtildiği üzere; TÜBİTAK BİGG 2022-2 Yeşil Büyüme yeni çağrı döneminde gerçekleştirilecek olup; TOBB ETÜ Teknoloji Transfer Ofisi olarak, 2015 yılından beri yürütücü kuruluşu olduğumuz; TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Destek Programı kapsamında, 20'den fazla ilde ve çevrimiçi olarak girişimcilik üzerine gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimizden 1000'in üzerinde; teknoloji ve yenilik tabanlı, ticarileştirme odaklı mentorluk kamplarından 500'ün üzerinde ekip faydalanmış olup, bugüne kadar 80 ekibe toplam 13.100.000 TL geri ödemesiz hibe desteği sağlanmıştır.

TÜBİTAK  1512  Girişimcilik  Destek  Programı (BİGG)  2022  yılı  2.  çağrı  dönemi  (Yeşil  Büyüme) başvuruları açıldı!

TOBB  ETÜ,  Türk Traktör,  Hacettepe  Teknokent  TTM  ve  KTO  Karatay  Üniversitesi  iş birliğinde gerçekleşen BİGG  GARAJ  Yeşil  Büyüme  Programı,  450.000  TL’lik  TÜBİTAK BİGG  hibe  desteği için yeni dönem başvurularını almaya başladı. Türk Traktör mentorları ile;-Teknoloji ile tarımda verimlilik-Tarımda sürdürülebilirlik-Çiftçiler için dijital çözümler üzerine tartışabilir, çözümlerinizi geliştirebilirsiniz!

Yeşil  Mutabakat  Eylem  Planı kapsamında  ve yeşil  teknolojiler  üzerine  çalışan,  Ar-Ge  ve inovasyon  içeren  projesini  geliştirmek  ve  450.000  TL  geri  ödemesiz  %100  hibe  ile  kendi şirketini kurmak isteyen girişimci adaylarını bekliyoruz.

TÜBİTAK BİGG Programı, “Teknolojik Ar-Ge ve İnovasyon” içeren projeleri desteklemek adına TÜBİTAK tarafından açılan geri ödemesiz %100 hibe destek programıdır. TOBB   ETÜ   Teknoloji   Transfer   Ofisi   olarak,   2015   yılından   beri   BİGG   GARAJ   Programı kapsamında, 20’den fazla ilde ve çevrimiçi olarak gerçekleştirdiğimiz girişimcilik eğitimlerimize 1000’den fazla, mentorluk programımıza 500’den fazla girişimci katıldı ve 80 ekip 13,1 Milyon TL geri ödemesiz hibe desteği almaya hak kazandı. BİGG  GARAJ Programı kapsamında sağlanacak  olan  teknoloji tabanlı girişimcilik eğitimleri, iş planı oluşturma ve proje yazma eğitimleri ile tüm mentorluk destekleri TOBB ETÜ TTO – GARAJ tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir.

Tematik Alanlar

• İklim Değişikliği,  Çevre  ve  Biyo çeşitlilik: İklim Değişikliği,  Karbon  salımı  ve  Sera  Gazı Emisyonlarının Düzenlenmesi Amacına Katkı Sunacak Çalışmalar
• Temiz ve Döngüsel Ekonomi
• Temiz, Erişilebilir ve Güvenli Enerji Arzı
• Yeşil ve Sürdürülebilir Tarım: Tarladan Sofraya Sürdürülebilir Tarım
• Sürdürülebilir Akıllı Ulaşım
• Ön  başvuru  tarihi  itibariyle  herhangi  bir  işletmenin ortaklık yapısında  yer almamış olmak

Başvuru ve detaylı bilgi için linki tıklayınız.

etugaraj.org

Üyelerimizin bilgisine sunulur.