TOBB NEFES KREDİSİ
14/12/2016 Çarşamba
TOBB NEFES KREDİSİ

Sayın Üyemiz,

“TOBB  Nefes Kredisi” kampanyası, ülkemiz ekonomisinde önemli yer tutan KOBİ’lerin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere başlatılmıştır. TOBB, Kredi Garanti Fonu’nun teminat desteği ile Ziraat Bankası ve Denizbank ile protokol imzalamıştır.

Malumunuz olduğu üzere, olağanüstü olayları yaşadığımız bir yılı geride bırakırken ekonomide yaşanan durgunluk sanayi ve ticaret camiamızı derinden etkiledi. Çeklerin ödenememesi, işsizliğin artması, sanayi üretim endeksinin önceki yılların altında kalması gibi birçok önemli faktör iş dünyamızı zorladı.

TOBB - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği de bu farkındalıkla, ekonomimizin belkemiği KOBİ’lerimize bir nebze olsun nefes aldırabilmek için katma değerli bir proje üretti ve Denizbank, Ziraat Bankası ve Kredi Garanti Fonu işbirliğiyle “TOBB NEFES KREDİSİ” Projesi’ni, 02 Aralık 2016 tarihinde Sayın Başbakanımızın iştirakleriyle gerçekleştirilen Lansman Toplantısı’nda kamuoyu ile paylaştı.

Başvuruları 12 Aralık 2016 Pazartesi günü itibariyle fiilen başlayan söz konusu kredi projesi detaylarını ekli bilgi notunda siz değerli üyelerimize sunarken, camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni eder, işlerinizde kolaylıklar dileriz.

Saygılarımızla,

Akşehir