GASTRO DESİGN SHOW-2017
16/12/2016 Cuma
GASTRO DESİGN SHOW-2017

İLGİ: 02.12.2016 tarih ve 16/400 sayılı yazısı.

Sayın Üyemiz,

Türk gıda firmaları ile birlikte 35 ülkeden 178’in üzerinde uluslararası katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini sergilediği FoodProduct Fuarı hitap ettiği coğrafya kapsamında büyük merakla beklenen bir etkinlik olma özelliğine sahip olup, gıda ve gastronomi dünyasından sergilenen ürünlerin yanı sıra ilgili endüstrinin en iyi ve en son yeniliklerininde sunulduğu uluslararası bir platformdur.15-18 Şubat 2017 tarihlerinde 24. kez Antalya Expo Center’da gerçekleşecek olan FoodProduct Fuarı, kendi bünyesindeki Gıda Danışma Kurulu çalışmaları kapsamında konusunda öncü derneklerle iş birlikleri yürütülmekte ve yaklaşmakta olan fuar organizasyonuna hızlı bir şekilde hazırlanmaktadır. Bununla beraber bu yıl ilki yapılacak olan ve gurme takipçilerinin şimdiden ilgisini uyandıran “Gastro Design Show-2017” adlı organizasyonlarda dünya çapında isim yapmış executive chefler tarafından hazırlanacak A la carte menüler iç mimarların projelendirip uygulamasını yaptığını restoranlarda sektör profesyonellerine tadımlık sunulacaktır.

Bu yıla özel olarak, Odamız vasıtasıyla katılımcı olmak isteyen firmalarımıza KOSGEB desteğinin yanı sıra, Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş. (ANFAŞ) tarafından %50 indirim uygulanacaktır.

İlgili üyelerimize önemle duyurulur.