DEVLET DESTEKLERİ TANITIM TOPLANTISI HK
28/03/2017 Salı
DEVLET DESTEKLERİ TANITIM TOPLANTISI HK

Devlet Destekleri Tanıtım Toplantısı, 05 Nisan 2017 tarihinde yapılacaktır.

Sayın Üyemiz;

T.C. Ekonomi Bakanlığı, TOBB ve TIM koordinasyonu ile Konya Ticaret Odası ev sahipliğinde “Devlet Destekleri Tanıtım Toplantısı” düzenlenecektir.

Ekonomi Bakanlığı tarafından yatırım teşvikleri ile mal ve hizmet ihracatına yönelik destekler verilmekte olup firmalarımızın ihtiyaçları doğrultusunda destek mevzuatlarında iyileştirme çalışmaları yapılmakta ve yeni destek mevzuatları yürürlüğe konmaktadır. Ancak, Ekonomi Bakanlığı tarafından sağlanan devlet desteklerinin firmalar tarafından yeteri kadar anlaşılmadığı gözlenmektedir. Düzenlenecek olan bu toplantıda verilen destekler ve prosedürler Ekonomi Bakanlığı üst düzey yöneticileri tarafından interaktif ve uygulamalı olarak anlatılacaktır.

Seminere katılmayı arzu eden üyelerimizin online başvuru formunu doldurarak göndermeniz hususu bilgilerinize sunulur.

Katılımınızı bekler, saygılar sunarız.

Online Başvuru Formu için lütfen tıklayınız.

Dış Ticaret Semineri Taslak Programı

Tarih : 05 Nisan 2017