KOBİ BİLGİ SİTESİ HK
14/04/2017 Cuma
KOBİ BİLGİ SİTESİ HK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği alınan 14.04.2017 tarih ve 551/087 6285 tarihli yazısı.

Yatırım ortamının iyileştirilmesi ve yerli yabancı yatırımların artırılması hedefine yönelik olarak 2001 yılında kabul edilen Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Reform Programı çerçevesinde, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) tarafından, kurulum ve işletme faaliyetlerine ilişkin olarak ihtiyaç duyulacak tüm bilgilere hızlı ve etkin bir şekilde ulaşılabilmesi amacıyla. İnternet ortamında tek elden organize edilecek bir site kurulması gerekli görülmüştü.

Bu çerçevede: Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK) bünyesinde çalışmalar yürütülmüş KOBİ Bilgi Sitesi (www.kobi.org.tr) ilgili kurum/kuruluşların katkıları ile 5 Şubat 2005 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan Genelge ile Birliğimiz bünyesinde kurulmuştur.

Kurulduğu günden bu yana yüzbinlerce ziyaretçiye hizmet veren, KOBİ’lerin kuruluş aşamasından başlayarak faaliyete geçmesi, ürün ve hizmet üretmesi, pazarlaması, desteklere erişimi nihayet kapanış aşamasına kadar tüm konularda rehberlik eden ve ihtiyaç duydukları birçok bilgiyi bir arada sunan KOBİ Bilgi Sisteminin artık günümüz itibariyle hem teknolojik hem de içerik bakımından konusunda yenilenme çalışmaları başlatılmıştır. Bu noktada sizlerin de görüşleri sitenin geliştirilmesi açısından çok önemli olduğu belirtilmiştir. Bu doğrultuda KOBİ Bilgi Sitesi hakkında görüş ve önerilerinizi almak üzere, www.kobi.org.tr adresi altında bir beklenti anketi uygulaması başlatılmıştır.

Siz değerli üyelerimizi, ülkemiz KOBİ’lerine hizmet edecek bu site için görüşlerinizi ve önerilerinizi vermeye davet etmektedir. KOBİ Bilgi Sitesinde yer alan anket 18/04/2017 tarihine kadar doldurulabilecektir. Bu çalışmaya katkılarınız beklenmekte olup desteklerinin için şimdiden teşekkür eder. Saygılarımızı sunarız.