KONYA - KÖRFEZ ÜLKELERİ İŞ DÜNYASI BULUŞMASI
16/05/2017 Salı
KONYA - KÖRFEZ ÜLKELERİ İŞ DÜNYASI BULUŞMASI

“Konya-Körfez Ülkeleri İş Dünyası Buluşması”

17 Mayıs 2017

Konya / Ramada Otel

Sayın Üyemiz,

Türkiye Yatırım Destek Tanıtım Ajansı öncülüğünde ve Mevlana Kalkınma Ajansı, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası ve Konya Ticaret Borsası işbirliğiyle 16-19 Mayıs 2017 tarihleri arasında “Konya-Körfez Ülkeleri İş Dünyası Buluşması” düzenlenecektir. Konya'nın iş dünyasını daha yakından tanımak üzere gelecek yabancı işadamlarından, Sanayi ve Enerji sektörüne ilgi ve talep bulunmaktadır.

Bu vesileyle, Tarım Makineleri, Makine, Gıda, Plastik, İnşaat-İnşaat Malzemeleri ve Enerji gibi birçok sektörde 17 Mayıs 2017 tarihinde ücretsiz olarak 10:30 – 13:00 arasında Konya Ramada Otel’de  İkili İş Görüşmeleri (B2B Programı) organize edilecektir. Görüşmeler sırasında İngilizce ve Arapça tercüme hizmeti de sağlanacaktır.

Katılım sağlamak isteyen tüm üyelerimiz programa davetlidir. Anlık eşleştirmeler sağlanabilir.

Bilgilerinize rica ederiz.
Saygılarımızla.

Kayıt Formu için tıklayınız.