SİGORTA ACENTELERİ SEKTÖR MECLİSİ İLE SİGORTA ACENTELERİ İCRA KOMİTESİ İL DELEGELİĞİ SEÇİMLERİ
13/06/2023 Salı

Sayın Üyemiz;

Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ile Sigorta Acenteleri  İcra Komitesi’nde ilimizi temsil edecek İl delegeliği seçimleri 07 TEMMUZ 2023 Cuma günü Konya Ticaret Odasında gerçekleşecektir. Seçim günü oy kullanma süresi 09:30 da başlayacak olup 16:30'da seçim sona erecektir.

İl Delegesi adaylığı için başvurular ise Konya Ticaret Odası tarafından 03 Temmuz 2023 Pazartesi gününden itibaren İç Ticaret Müdürlüğünce kabul edilmeye başlanacak olup, söz konusu başvuruların alımına ilişkin süre 05 Temmuz 2023 Çarşamba mesai bitimine kadar sona erecektir.

Seçimde oy kullanacak seçmenlerin;

Resmi kuruluşlarca verilen Tc Kimlik numarası yazılı belgeyi oy kullanma sırasında ibraz etmeleri gerekmektedir.

Ayrıca tüzel kişilerin gerçek kişi temsilcilerinin, temsile yetkili olduklarına dair son bir ay içerisinde düzenlenmiş ve ilgili ticaret sicili müdürlüğünce  tasdik edilmiş yetki belgesini; Birden fazla temsilcisi bulunan tüzel kişiler ise ilgili ticaret sicili müdürlüğünce  tasdik edilmiş hangi temsilcinin oy kullanacağını gösterir yetki belgesini oy  kullanma sırasında ibraz etmeleri gerekmektedir.

Üyelerimizin bilgisine sunulur.

Seçmen listesi için tıklayınız