AKŞEHİR DEVLET DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DAVETİ HK
18/09/2017 Pazartesi
AKŞEHİR DEVLET DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DAVETİ HK

Kalkınma Ajansları bünyesindeki Yatırım Destek Ofisleri, bölgesinin iş ve yatırım ortamının yurtiçi ve yurt dışında tanıtımını yapmak, bölgesine yatırım çekmek için faaliyetlerde bulunmak ve bölgede yatırım yapacak yerli ve yabancı yatırımcının izin ve ruhsat işlemlerini kolaylaştırmak için çalışmaktır. Mevlana Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisleri, tek durak ofis işlevi görerek uzman kadrosu ile yatırımcılar için ücretsiz olarak hizmetler sunmaktadır.

Bu kapsamda MEVKA Konya Yatırım Destek Ofisi öncülüğünde Konya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, KOSGEB Konya Müdürlüğü, Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, KÜSİ (Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği) Konya Çalışma Grubu ve ilgili Odalarımız işbirliğiyle Akşehir, Beyşehir, Ereğli ve Seydişehir İlçelerimizde “Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantıları” düzenleyecektir. İlgili toplantılarda MEVKA, Konya YDO hizmetleri, KOSGEB, İŞKUR ve TÜBİTAK Sanayi destekleri ve Yatırımlarda Devlet Yardımları (Yatırım Teşvik Sistemi) ile ilgili iş dünyasına bilgilendirme yapılacaktır.

MEVKA öncülüğünde Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, KOSGEB, İŞKUR, KÜSİ (Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği) Çalışma Grubu ve Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle organize edilen “Akşehir Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı” 02 Ekim 2017 Pazartesi günü saat 13.30’da Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Salonunda düzenlenecektir. Programımıza katılımlarınızı bekler, saygılar sunarız.

Konuyla ilgili sorularınız için:
MEVKA Konya YDO-0 332 236 32 90
AKŞEHİR TSO        -0.332.813 38 27

Konya’daki çeşitli teşvik ve desteklerle ilgili bilgilere ulaşmak için:  http://www.konyadayatirim.gov.tr/yatirim.asp?SayfaID=14
MEVKA Konya Yatırım Destek Ofisi tarafından hazırlanan Yatırım Teşvik Rehberi’ne ulaşmak için: http://www.konyadayatirim.gov.tr/images/dosya/Yat%C4%B1r%C4%B1m%20Te%C5%9Fvik%20Sistemi%20Rehberi-MEVKA.pdf

PROGRAM AKIŞI
02 Ekim 2017, Pazartesi