TÜRKİYE-ÖZBEKİSTAN İŞ FORUMU
19/12/2023 Salı

Değerli Üyemiz,

Türkiye-Özbekistan Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 7. Dönem Toplantısı münasebetiyle 26 Aralık 2023 Salı günü Birliğimiz ve DEİK işbirliğinde Ankara'da Türkiye-Özbekistan İş Forumu düzenlenecektir.

Özbekistan Başbakan Yardımcısı Jamshid Kuchkarov ve Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz'ın teşrifleri ile iki ülkeden ilgili Bakanların iştirakiyle Birliğimiz merkezinde gerçekleştirilmesi planlanan söz konusu İş Forumuna, kamu kurum ve kuruluşları, farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarının katılımı öngörülmekte olup, iki ülke arasındaki iş ve yatırım imkânlarının değerlendirilmesi beklenmektedir.

Bu çerçevede, öğleden önce düzenlenmesi öngörülen, taslak Özbek firma listesi ekte sunulan (listeye yeni firmalar eklenecektir) ve programı bilahare iletilecek olan etkinliğe katılmak isteyen firma ve kurum temsilcilerinin 25 Aralık 2023 saat 13:00'e kadar https://anket.tobb.org.tr/#/anket/turkiye-ozbekistan-isforumu bağlantıda yer alan kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.

Detaylı bilgi için:

TOBB: Anara Daylan, Uzman, Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü