AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI ORGAN SEÇİMLERİ HK.
15/03/2018 Perşembe

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu gereğince yapılan Oda Organ seçimlerimiz; 29.09.2017 tarihli 2017/10828 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Nisan 2018 ayına ertelenmiştir. Bu itibarla 5174 Sayılı kanunun ilgili hükümleri ile Odalarda Mesleklerin Gruplandırması Hakkında Yönetmelik ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmeliğin amir hükümleri gereğince;

Odamız Meclisinin 30 asil ve 30 yedek üye seçimleri 01 Nisan 2018 Pazar günü Odamız binasında yargı gözetiminde yapılacaktır. Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkındaki Yönetmelik hükümlerine göre hazırlanan Odamız organ seçimlerinde seçme ve seçilme hakkına haiz olan üyelerimizin İlçe seçim Kurulu Başkanlığınca onaylanan isim listeleri 15-16-19 Mart 2018 Perşembe-Cuma – Pazartesi (3 tam iş günü) askıda kalmak üzere ilan panomuzda askıya çıkarılmıştır.

Bu seçim sonucunda oluşacak Odamız Meclisince Yönetim Kurulu Üyeleri ile Disiplin Kurulu Üyeleri ve Birlik Genel Kurul Delege seçimleri 08 Nisan 2018 Pazar günü aynı yer ve saatte yargı denetiminde yapılacaktır.