KOSOVA İŞ GÖRÜŞMELERİ VE FUAR KATILIM ORGANIZASYONU 8-11 EKİM 2018 PRİŞTİNA
28/08/2018 Salı
KOSOVA  İŞ GÖRÜŞMELERİ VE FUAR KATILIM ORGANIZASYONU 8-11 EKİM 2018 PRİŞTİNA

NEDEN KOSOVA? NEDEN BU ORGANİZASYOAN KATILMALIYIM?
Kosova ülke ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalı, Tükettiğinin %90 ithal eden bir ekonomidir, Ülkenin Önümüzdeki 10 yıllık kalkınma plan hedeflerinde 1.  öncelik tarım ve hayvancılık ve bu sektörle İLGİLİ endüstridir. Ülke topraklarının %50 halen tarıma kazandırılmamıştır. Uluslararası yardım ve hibe kuruluşları özellikle tarım ve hayvancılığı desteklemektedirler. Kosova’da üretilen ürünler Avrupa Birliği üye ülkelerine ve Amerika Birleşik Devletleri’ne sıfır gümrükle ve kotasız ihraç edilmektedir.

FUAR VE B2B ORGANİZASYON HAKKINDA
Tarım Hayvancılık sektörü ile alakalı Kosova Ticaret Odası, Kosova Tarım Bakanlığı ve Kosova Tarım Ticaret Merkezi iş birliğinde organize edilen Fuar & B2B Toplantısına, ürün ve kataloğunuzla katılmak B2B görüşmelerine dahil olabilirsiniz, 8-11 Ekim Tarihlerinde Priştina da Organize edilen fuar , Kosova Ateşemiz tarafından önerilmektedir. Fuara yaklaşık 30.000 ziyaretçi bekleniyor. Bölge ülkelerin tamamından ziyaretçi katılıyor ayrıca katılımcılarda katılıyor. Ortalama her fuarına 100 ile 150 arasında katılımcı firma katılıyor. Ya da sadece ön Pazar araştırması ve b2b iş görüşmelerine katılabilirsiniz, aşağıdaki Sektörlerde faaliyet gösteriyorsunuz Mutlaka 8-11 Ekim Tarihlerinde Priştina  da ürün ve kataloglarınızla birlikte sizleri bekliyoruz,
İLGİLİ

SEKTÖRLER
  • Tarım Makineleri
  • Tarım Zirai Gübre ve Tohum
  • Sulama Sistemleri
  • Hayvancılık Sektörü ve Veteriner ÇİFTLİK Kuruluşları
  • Fidancılık sektörü
  • Gıda ve Gıda Endüstrisi

PRİŞTİNA 8-11 EKİM PROGRAMI
8 EKIM 2018
İstanbul dışından gelen misafirler ile Dış hatlar terminalinde buluşma, pasaport kontrolü sonrası, uçağın çıkış kapısına hareket, THY ile 07,50 -08,30 İstanbul – PRİŞTİNA Uçuşu, Priştina havalimanında bekleyen özel rehberimiz ve aracımız tarafından karşılama ve otele transfer, Bavullarımızı otele yerleştirdikten sonra fuar ziyareti, Fuar ziyareti sonrası otele transfer, akşama yemeği organizasyonu ve serbest zaman.

9 EKIM 2018
Kahvaltı sonrası gün boyu fuar alanında grubumuza özel tahsis edilmiş alanda sektörel b2b iş görüşmeleri, gün sonunda otele dönüş akşam yemeği organizasyonu ve serbest zaman.

10 EKIM 2018
Kahvaltı sonrası Kosova Ticaret odası, Kosova Ticari Ataşemiz, Kosova Tarım Ticaret Merkezi ve Kosova da faaliyet gösteren iş adamları ve sektörel derneklerle sektör ve ülke hakkında bilgi alışveriş toplantısı, Sonrasında tarım arazileri, hayvancılık üzere çiftlik ve Saha ziyaretleri, gün sonunda otele dönüş akşam yemeği organizasyonu ve serbest zaman.

11 EKIM 2018
Kahvaltı sonrası gün boyu Kosova şehir turu kültürel geziler ve sonrasında havalimanı transferi, THY ile 20,30-23,10 arası Priştina -İstanbul uçuşu, Pasaport kontrolü, İstanbul dışından gelen misafirlerin iç hatlar terminaline geçişleri sonrası Sektörel iş gezimizin sonu.

FİYATLANDIRMA
2 KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI----: 600,00 €
SGL FARKI-------------------------: 100,00 €

FİYATA DAHİL OLANLAR HARİÇ OLANLAR
THY ekonomi sınıfı uçak bileti  Yurtdışı Çıkış Harç pulu
4* OTELLERDE 3 gece konaklama Öğle Yemekleri
Kahvaltı ve Akşam Yemekleri Müze ve ören yeri giriş ücretleri
Rehberlik & Tercümanlık Firmanıza özel Fuar Stant Bedeli m2 100,00€
Sektörel B2B iş organizasyonu 50 m2 içinde 10 firma ile ortak stand kullanımı 5m2 için 450,00€
KOSGEB Desteği Danışmanlığı Bağlantılı İç Hat Uçuşları (şehir göre 70,00 -120,00 Euro arası )
Havalimanı transferi
Şehir Gezisi

DEVLET DESTEKLERİ
Minimum 10 firma olması halinde, Kâr amacı gütmeyen kuruluşlar tarafından KOSGEB Desteğine başvuru yapılacaktır ya da İhracatçı Firmalar doğrudan Ekonomi Bakanlığından Yurtdışı Pazar Araştırmaları destek programı

KAYIT İÇİN
Firma Adı
Yetkili Kişi Adı Soyadı
Faaliyet alanı ve sektörü
Üretilen Ürünler
Konaklama için Oda Tercihi
İstanbul dışından katılıyorsa bağlantılı uçuş talebi:
Firmaya özel Özel Stant Talep ediliyor mu, kaç m2?
Ortak kullanımlı stant talep ediliyor mu?
Kayıt başvurular için son tarih: 7 Eylül 2018
Daha Fazla Soru ve bilgi için:

Mavi Rota Tour-İbrahim Uslu (05326921480)

Agro Business Center Fush Kosova / KOSOVA
Ankon Trade Holding Shpk- Fehmi Özden (+377459077949

BİKOS/Kosova Üreticiler ve İşletmeler Vakfı
Mustafa Sait (+377 45 327 038)

ORAGNİZASYONA DESTEK VEREN STK lar
KONFED, ISTOP, KONVAK