AİLE ŞİRKETLERİNDE YÖNETİM VE KURUMSALLAŞMA - PANEL
15/10/2018 Pazartesi
AİLE ŞİRKETLERİNDE YÖNETİM VE KURUMSALLAŞMA - PANEL

Sayın Üyemiz,

Mevlana Kalkınma Ajansı ve Konya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Aile Şirketlerinde Yönetim ve Kurumsallaşma Paneli, alanında uzman ve tecrübeli kişilerin panelist olarak katılımlarıyla 18 Ekim 2018 Perşembe günü saat 13.30’da Konya Bayır Diamond Hotel’de gerçekleştirilecektir.

Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ’ın moderatör olarak katılacağı panelde, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, TAİDER (Aile İşletmeleri Derneği) Başkanı Aydın Öğücü, TKYD (Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği) Başkanı Ali Aydın Pandır, KARDE A.Ş. Yönetim Danışmanlığı Koordinatörü Dr.Murat Küçükbezirci ve Thales Bilişim Genel Müdürü Sedat Bal panelist olarak katılacaklardır.

Aile şirketlerinin etkin yönetimi,  karşılaşılan zorluklar, aile şirketlerinin değişme uyum sağlaması, kurumsal yönetim, şirketler için aile anayasası, yönetimdeki aile bireyleri arasında iletişim ve finansal planlama gibi konuların değerlendirileceği, ayrıca karşılaşılan sıkıntılarda ne tür yolların izlenmesi gerektiğinin de ele alınacağı panelimizde sizleri aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.
Panelimize sizlerin yanı sıra firmanızın yönetiminde yer alan aile üyelerinin katılımı da önem taşımaktadır.
Katılımlarınızı bekler, saygılarımızı sunarız.

Kayıt için https://goo.gl/forms/tyz4Xk90PJfZ2UHy2 adresindeki formu doldurunuz.

Program akışı:
13.30-14.00        Kayıt
14.00-14.15        Açılış konuşmaları
14.30-17.30        Panel oturumu
Moderatör: Hakan Güldağ, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni

Panelistler:
-Selçuk Öztürk, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı-Konya Ticaret Odası Başkanı
-Aydın Öğücü, TAİDER (Aile İşletmeleri Derneği) Başkanı
-Ali Aydın Pandır, TKYD (Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği) Başkanı