2019 YILI FUAR LİSTESİ HK
14/11/2018 Çarşamba
2019 YILI FUAR LİSTESİ HK

Odalar Birliği’nden aldığımız bir yazıda, Ticaret Bakanlığı tarafından 2019 yılı için ‘Desteklenen Bireysel Organizasyonlar Listesi’nin oluşturulmasına yönelik bir çalışma başlatıldığı belirtilmiştir.

Yazıda devamla, 2017-2018 yıllarına ait bireysel katılım listelerinin gözden geçirilerek, görev alanı itibariyle ilişkili olabilecek sektörler ile ilgili olarak döviz kazandırıcı hizmet ticaretinin artırılması bakımından söz konusu listeye eklenmesinde yarar görülen veya destek kapsamına alınmasının gerekli olmadığı değerlendirilen organizasyonlara ilişkin görüşlerin anılan Bakanlığa iletilmesi talep edilmiştir.

2017 ve 2018 yıllarına ait listelerin linki aşağıda yer almaktadır. 2019 yılı yeni fuar listesinin oluşturulmasını teminen incelenip, görüş, öneri ve değerlendirmelerin Odamıza (bilgi@aksehirtso.org.tr) 15 Kasım 2018 tarihine kadar iletilmesi gerekmektedir.

2017 yılı desteklenen bireysel organizasyonlar listesi için tıklayınız
2018 yılı desteklenen bireysel organizasyonlar listesi için tıklayınız