KAMERUN YATIRIM FORUMU 2019
21/10/2019 Pazartesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza gönderilen yazıda, Yaounde Ticaret Müşavirliğimizin bilgilendirmesine atfen; Kamerun’un Douala şehrinde 27-29 Kasım 2019 tarihlerinde Kamerun Yatırım Forumu düzenleneceği bildirilerek, özelikle tarımsal üretim (mısır, pirinç ve balık) alanında yatırım yapacak firmaların davetli olduğu ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, Kamerun’un konumu itibariyle Orta Afrika’ya açılan bir kapı niteliğinde olduğu ve dolayısıyla Türk firmalarının Kamerun’dan Çad ve Orta Afrika Cumhuriyeti gibi ülkelere kolayca erişim sağlayabileceği değerlendirilerek, Kamerun Hükümeti nezdinde Türk firmalarına yönelik oldukça olumlu bir algı olduğu aktarılmaktadır.

Forumla ilgili detaylı bilgiye https://cif2019.com/public/ adresinden ulaşılabilmektedir.