İTO YAN SANAYİ BORSASI BİRİMİ HK.
07/02/2020 Cuma

Sayın Üyemiz,

İstanbul Ticaret Odasından alınan bir e-posta yazısında; 1990 yılından beri İstanbul Ticaret Odası bünyesinde faaliyet gösteren Yan Sanayi Borsası Birimi'nin, 30 yıldır yan sanayici KOBİ'lerimizi dış pazarlara yönlendirerek ülkemiz ihracatını hem çeşitlendirmek hem de arttırmak için çalışmalarına devam ettiği belirtilmekte olup, bugüne kadar metal (döküm, dövme, presleme, talaşlı işleme, vb.), plastik ve kauçuk (enjeksiyon, ekstrüzyon, şişirme, termoform vb.), elektrik, elektronik (kablolama, otomasyon, vb.), tekstil gibi alanlarda faaliyet gösteren ve çoğunluğu otomotiv, beyaz eşya, makine imalatı, savunma sanayi gibi sektörlere çalışan tüm Türkiye genelinde 3500'i aşkın Yan Sanayi Borsası üyesi firmanın aşağıda sunulan avantajlardan yararlandığı belirtilmektedir.

Yan Sanayi Borsası Birimi'nin avantajları;
  • Yeni pazarlara ve yurtdışı taleplere erişim imkânı,
  • Bilinçli, profesyonel talep eşleştirme hizmeti,
  • Önde gelen uluslararası yan sanayi fuarlarında eşleştirme,
  • Yurtdışı pazarlara dinamik inceleme gezileri,
  • Periyodik bültenler,
  • Konferans, panel, seminerler,
  • Sanayicilerimizin sorun ve önerilerine dönük girişimler,
  • Ücretsiz teknik destek ve danışmanlık hizmeti,
  • Tedarikçi Günleri etkinlikleri ve ikili görüşmeler,
(Bosch, Hitachi, MTU, Peugeot, Schneider Electric, Continental, Schaeffler, Autoliv, Canon, Aselsan, Havelsan, TAI, Roketsan, Türk Traktör, Rolls Royce, vb.)

Bu kapsamda, İstanbul Ticaret Odası Yan Sanayi Borsası Birimi'nin faaliyetlerinden ücretsiz olarak istifade etmek isteyen ülkemizdeki imalatçı firmalarımızın ekte yer alan üye kayıt formunu doldurarak Akşehir Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğüne iletmeleri gerektiği ifade edilmektedir.

Bilgilerinizi rica ederiz.