AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASINDA ONLINE BELGE VE ONLINE ÖDEME DÖNEMİ BAŞLADI
06.06.2017 Salı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Odamız çalışmaları neticesinde üyelerimize daha kaliteli hizmet vermek için online ödeme ve online belge sistemi oluşturuldu.

Sistemde hızlı aidat ödeme ile üyelerimiz 7/24 aidat ödeme ve borç takibi yapabileceklerdir. Belge sistemiyle diledikleri zaman Oda Kayıt Sureti, Faaliyet Belgesi veya Ortaklık Teyit Belgesini 7/24 elektronik imzalı olarak alabileceklerdir.

Akşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çiftci, üyelerimize daha kaliteli hizmet vermek için başlattıkları bu uygulamanın üyelerimizin işini kolaylaştırdığı ve daireye gelmeden belge alma ve ödeme işlemlerini gerçekleştirebildiklerini ifade etti. Özellikle Yunak, Tuzlukçu, Çeltik ve Akşehir’in uzak yerlerinde faaliyet gösteren üyelerimizin belge ve ödeme işlemleri için mesafenin kısaldığını ve web sitemizin bir hizmet noktası haline geldiğini belirtti.

Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çiftci, ilerleyen zamanlarda diğer belgelerinde online verilebilmesi için çalıştıklarını ve üyelerimizin ihtiyaç duyduğu belge hizmetlerin verilmesi noktasında çalışmalarını sürdüreceklerini açıkladı.

Başkan Çiftci, şimdiye kadar üyelerimizden online ödeme ve online belge konusunda olumlu dönüşler geldiğinide vurguladı. Üyelerimiz sisteme kayıt yaptırmaları için sadece Oda Sicil Numarası ve Vergi Numarasının yeterli olduğunu belirtti. Ancak sisteme kayıt yaptırmada sorun yaşayan üyelerimiz Odamızın 0332-8133827 numaralı telefondan veya kayıt olma konusunda üyelerimiz için hazırlanan Sisteme Kayıt Rehberindeki aşamaları takip ederek sisteme kayıt olabilme konusunda yardım alabilecekleri dile getirdi.

E- Belge Sistemine Kayıt Rehberi

Hızlı Aidat Ödeme Sistemi Rehberi