KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ TAMAMLANDI
06/11/2018 Salı

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Akşehir İŞKUR Hizmet Merkezinin ortaklaşa düzenlediği Girişimcilik Kursu 01-04 Kasım 2018 tarihleri arasında Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Salonunda 25 girişimci adayının katılımıyla gerçekleştirildi.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini veren Doç. Dr. Kadir Öztaş; işini kurmak isteyen girişimci adaylarına yönelik 32 saat olarak gerçekleşen eğitimle ilgili girişimci adaylarına iş yeri açmadan önce dikkat edilmesi gereken konular ve başvuru sürecinin anlatıldığını belirtti. Başarıyla tamamlanan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sonunda 23 aday belge almaya hak kazandı. Belgelerini alan girişimciler, projelerini KOSGEB’e sunarak desteklemelerden faydalanabilecekleri açıklandı.
Bu Haberi Faydalı Buldunuzmu ? :
Gönder