KAZAKİSTAN İŞ ADAMLARI KONYA İHRACATÇILARI İLE BULUŞUYOR
17/01/2019 Perşembe

Konya sanayisinin ihracat hacmini geliştirmek ve ticaret potansiyelini arttırmak üzere Kazakistan’dan gelen 13 kişilik iş adamı heyeti ile Konyalı firmalar ile buluşuyor

Sayın Üyemiz,

Konya Ticaret Odası öncülüğünde Konya sanayisinin ihracat hacmini geliştirmek ve ticaret potansiyelini arttırmak üzere Kazakistan’dan gelen 13 kişilik iş adamı heyeti ile Konyalı firmalar ile buluşturuyoruz. Kazakistan’dan gelen alım heyeti ile iş birliği ve ihracat yapmak isteyen firmalarımız görüşme fırsatı bulacaklardır.

İkili görüşmelere katılabilmeniz için katılım formunu eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.
Detaylı Bilgi için: 332-221 52 39 –osmandogan@kto.org.tr
Online Kayıt İçin Tıklayınız.

Yer: Bayır Diamond Otel
Tarih: 22 Ocak 2019 Salı
Saat: 13:30 – 17:00
Son Başvuru Tarihi: 18 Ocak 2019 Cuma

KAZAKİSTAN İŞ ADAMLARI HEYET LİSTESİ
Masa No Firma İsmi Sektörü Ayrıntılı Sektörü/İlgilendikleri
1 Aktobe” Sosyal İşletme AŞ Aktobe Sanayi Bölgesi Sanayi Bölgesindeki yatırım şirketleri için Konya sanayi bölgelerinde ekipman bakacaklar. Mermer işleme, jeoloji malzemeleri, tarım makineleri ve traktör, ısıtma ekipmanı, fiberglas, cam şişe üretimi, patates ve patates nişastası üretimi, damla sulama
2 Rahat AŞ Çikolata Gıda, ambalaj Çikolata, bayram seker çeşitleri üretimi ile ilgili teknoloji hatları, ambalaj makineleri ve bu üretimle ilgili tüm konularla ilgileniyor.
3 AC-KA Ltd Tekstil - Uniforma üretimi ile ilgili ekipman bakacak. Logo, baskı print makinesi.
- Ayakkabı üretimi hattı, makine alımı yapacak. - Tibbi terlik üretimi ve diğer üniforma takımlarındaki ayakkabı çeşitleri üretim hatları ilgileniyor.
- Üniforma kumaş alımı için tedarikçi arıyor.
4 Samruk Tekstil Ltd

Tekstil - Bayrak kumaşı alımı anlaşması yapmak ister.
İpek, atin, gabardin, saten, saten ızgara, ızgara-90, ızgara-105 kumaş çeşitleri.
- Bayrak üretimi için makine alımı yapacak.
- Tekstil üzerine makinelerle ilgileniyor.
5 MIR 2001 Ltd -İnşaat malzemeleri
-Beton ürünleri
-Plastik Pencere üretimi
- İnşaat için kuru karışım üretimi makineleri arıyor.
- Plastik pencere üretimi için makine alacak.
- LPG dönüşümü ekipmanları ile ilgileniyor.
6 Hanas Ltd (Thrilith)
Holding
İnşaat, fabrika inşaatı, gayrimenkul - İnşaat malzemeleri, özellikle plastik ürünleri.
- Horgos serbest bölgesinde Otel, İş Merkezleri, 3 ticaret merkezi inşaatı yapıyorlar. Yönetici şirketi arıyorlar.
7 IP Sadvakasov Kum tuğla, kilit taşı, bordür üretimi - Kumtuğla, kilitli taş üretimi, bordür, kaldırım taşı üretimi.
-Yukarıdaki ürünlerin üretimi için makinelerle ilgileniyor.
8 Altay Polimetal Ltd Maden - Maden sektörü için ekipman ve yedek parça.. - Maden üretimi ve zenginleştirme ile ilgili teknoloji ve tedarikçi arıyor.
9 TK Farm Aktobe LTD Eczacilik faaliyeti
İlaç üretimi ve satışı
-  Sıvı ilaç türleri üretmektedir. Bitki hammade extraksyon, katı ilaç türü üretimi.
- İlaç üretimi fabrikası için ekipmanlarla ilgileniyor.
- Organik Tarım Üretimi Katkı Maddeleri.
10 Miraj Ltd Tarım - Pirinç işlemek için ekipman alımı.
- Et ve süt ürünleri işleme ekipmanları ile ilgileniyor.
11 Akmaral PK Ltd Tarım - Pirinç işlemek için ekipman alımı.
- Siyah pirinci beyazlaştırma işlemi için gereken ekipman.
- Pirinci ambalajlama. Ambalaj çeşitleri
- Pirincin işlemi sırasında atıksız üretim hattı kabukların yeme çevrilmesi makinesi alımı.
12 Aydani Caytering Ltd

Catering, Temizlik - Restoran ekipmanı alimi