DOĞU AKDENİZ ULUSLARARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARINDA AKŞEHİR TANITILDI
04/02/2019 Pazartesi

Bu yıl kapılarını 23. kez açan ve kısa adı EMITT olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Akşehir Belediyesinin ortaklaşa açtıkları standa, yerli ve yabancı ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında Akşehir'imizin tarihi evlerini, tabiat güzelliklerini, kirazımızı ve kiraz lokumumuzu, Nasreddin Hoca’mızı ve en önemlisi insanımızın güler yüzünün tanıtıldığını ifade etti.

Akşehir standını Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Olimpiyat Şampiyonu Eski Güreşçi Ahmet Ayık, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmi Uyanık, Konya İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülsettar Yarar, Valiler, birçok İl ve İlçe Belediye Başkanı, Kaymakamlar, Ticaret ve Sanayi Odası/Borsası Başkanı turizm seyahat acente yetkileri ile yerli ve yabancı misafirler ziyaret etti.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Emin Makascı, Akşehir Belediye Başkan Vekili Avukat Özgür Kaçar, Akşehir TSO Meclis Üyesi Mithat Teker, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Filiz Tuna, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel’de Akşehir Standında fuara gelen misafirleri ağırladı. Akşehir'in tanıtımının yapıldığı standa Temsili Nasreddin Hoca ile de fotoğraf çektirmek isteyenler yoğun ilgi gösterdi, fuarda Akşehir standı Nasreddin Hocası ve kiraz lokumumuzla her zamanki gibi tam not aldı.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Emin Makascı, bölgemizin tanıtılması noktasında katkı sağlayan herkese teşekkür etti.