KONYA VE BANGLADEŞ TİCARİ İŞ FIRSATLARI PANELİ (22 Nisan 2019 Pazartesi)
19/04/2019 Cuma

Türkiye ile Bangladeş arasında ki dış ticareti hızla artmaya devam ederken Konya bu pazarda ki payını aynı hızda arttıramamıştır. Türkiye 80 farklı sektörde yaklaşık 375 bin Dolar ihracat gerçekleştirirken Konya olarak bu ihracattaki payımız ise 19 farklı sektörde % 0,66 oranında gerçekleştirmektedir.

Sayın Üyemiz;

Ülke olarak Bangladeş’e ihracat yaptığımız Konya olarak da ihracatımızı arttırabileceğimiz potansiyel sektörler ise;

Makine, Yedek parça, Döküm, Plastik ve mamulleri, Silah ve mühimmatları, Kakao, şeker, çikolata, Hububat, Gıda, Bitkisel yağlar vb…

Bu münasebetle Türkiye-Bangladeş ekonomik, ticaret ve yatırım ilişkileri ve gelişim seyri, ülke tanıtımı ve ticari fırsatlar gibi konularının ele alınacağı panel Konya Ticaret Odasında gerçekleştirilecektir.

Gerçekleşecek bu panele Bangladeş Büyükelçisi M. Allama SIDDIKI ülke bilgilerini paylaşmak ve sorularınıza cevap vermek üzere konuşmacı olarak katılacaktır. Bangladeş ile ticaret yapan veya da yapmak isteyen Konyalı iş adamlarımızın ticari ilişkiler, gelecekteki beklentiler ve karşılaştıkları sorunlara çözümler konusunda fikir alışverişi yapılacak olan panele katılmak isteyen üyelerimizin ekte bulunan online başvuru formunu doldurmaları önemle rica olunur.

Tarih : 22 Nisan 2019 Pazartesi
Saat  : 10:00 – 12:00
Yer   : Konya Ticaret Odası Meclis Salonu

Ayrıntılı Bilgi İçin: Tuğçe Merve BARİP (0332 221 52 37)

Online kayıt için tıklayınız.