TOBB KONYA GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU ODAMIZI ZİYARET ETTİ
02/07/2019 Salı

TOBB Konya Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mehmet Emin GÜRBÜZ, Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri Kemal ÖZARPA ve Ali ÇİFTCİ ile Konya Ticaret Odası Girişimcilik Dairesi Müdürü Hakan KARAGÖZ Odamızı ziyaret etti.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin MAKASCI, Yönetim Kurulu Başkan Yard. Mustafa Yaşar ÖZDEN, Meclis Üyesi ve TOBB Konya Genç Girişimciler İcra Komitesi Üyesi İbrahim EROĞLU ve Odamız Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Cenk CEYLAN’ın da iştirak ettiği ziyarette TOBB Konya Genç Girişimciler Kurulu ve Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak ortaklaşa yapılabilecek projeler hakkında verimli bir toplantı gerçekleştirildi. Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mehmet Emin GÜRBÜZ gerçekleştirdikleri ziyaretin anısına Başkanımız Ahmet Emin MAKASCI’ya  tablo hediye etti. Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Emin MAKASCI, TOBB Konya Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mehmet Emin GÜRBÜZ’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti.