KOBİLER İÇİN E-İHRACAT VE E-TİCARET FIRSATLARI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ
17/09/2019 Salı

N11.com Ceo’su Won Yong Jo’nun katılımları ile 26 Eylül 2019 tarihinde Konya Ticaret Odası Konferans Salonu’nda “KOBİ’ler için E-İhracat ve E-Ticaret Fırsatları” semineri gerçekleştirilecektir. Seminere katılmak isteyen Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin ulaşım konusunda veya detaylı bilgi alabilmek için Odamız ile irtibata geçmeleri önemle rica olunur.

Sayın Üyemiz,

Konya Ticaret Odası ve N11.com iş birliği ile N11.com Ceo’su Won Yong Jo’nun katılımları ile 26 Eylül 2019 tarihinde Konya Ticaret Odası Konferans Salonu’nda “KOBİ’ler için E-İhracat ve E-Ticaret Fırsatları” semineri gerçekleştirilecektir.

Programda e-ticaret ipuçları, e-ticaret toptan satış, e-ihracat konularıyla ilgili bilgilendirme yapılarak, programın son bölümünde başarı hikayeleri katılımcılara aktarılacaktır.

“KOBİ’ler için E-İhracat ve E-Ticaret Fırsatları” seminerine katılımlarınızı bekler, saygılar sunarız.

Yer---------------: KTO Konferans Salonu
Tarih-------------: 26 Eylül 2019 Perşembe
Saat-------------: 14:00

Online kayıt için tıklayınız.

Program Akışı:
14.00-14.30- Kayıt

14.30-15.15- Açılış Konuşmaları

------------------- : Selçuk Öztürk (KTO Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Başkan Yrd.)

------------------- : Hong Seung Min (Deputy Director of KOTRA)

------------------- : Won Youg Jo (N11.com CEO)

15.30-15.45 : E-Ticaret İpuçları (Aykut Baskın-N11.com Türkiye Eğitmeni)

15.45-16.00 : E-Ticaret Toptan Satış (Onur Bardak-N11pro.com Toptan Satıştan Sorumlu Grup Müdürü)