AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN EĞİTİM YARDIMI
23/09/2019 Pazartesi

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri ilçemize yeni atanan Kaymakam Ahmet Sait Kurnaz’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Akşehir Kaymakamı Ahmet Sait Kurnaz, ziyaretleri için Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na gönderilen toplam 40 bin TL tutarındaki eğitim yardımı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Akşehir Kaymakamı Ahmet Sait Kurnaz’ın da aralarında bulunduğu heyetle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı ile Meclis Başkanı Abdurrahman Ağaçlı ve Yön. Kur. Bşk. Yard. Ender Kalkan, Yön. Kur. Bşk. Yard. Mustafa Yaşar Özden, Yönetim Kurulu Üyesi Tacettin Akkuş, Yönetim Kurulu Üyesi C.Onur Keskin, Yönetim Kurulu Üyesi Erol Erdem’den oluşan heyet, Akşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Onur Kafalı ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak üzere, hazırlanan paketleri ilgili okul müdürlerine teslim etti.

Kaymakam Ahmet Sait Kurnaz, TOBB ve Akşehir Ticaret ve Sanayi Odasının eğitime sağladıkları katkılar için teşekkür ederek 2019-2020 eğitim öğretim yılının ülkemize ve ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Emin Makascı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman eğitim ve öğretim faaliyetlerine destek vereceklerini ve ayrıca eğitim camiasının her zaman yanında olduklarını ifade etti.