AKŞEHİR TSO AKREDİTASYON SİSTEMİ KIYASLAMA ÇALIŞMASI KAPSAMINDA ESKİŞEHİR TO ZİYARET ETTİ
18/10/2019 Cuma

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin Oda ve Borsaların iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılmasını, Odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesi ve Türk Oda Sisteminin Avrupa Oda Sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlayarak kurmuş olduğu Akreditasyon Sistemi kapsamında iyi uygulamaların paylaşılması noktasında kıyaslama çalışmaları gerçekleştirildi.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Filiz Tuna, Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Mutlu Doğan ile Eskişehir Ticaret Odası Genel Sekreteri Ali Varol, Genel Sekreter Yardımcısı Arda Genç, Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Duygu Akpınar ile kıyaslama çalışması yapıldı.

Akreditasyon Sistemi Standartlarından 1.3 İnsan Kaynakları Yönetimi, 1.4 İş Planı ve Yönetimi ve 1.8 Kalite başlıkları öncelikli olmak üzere tüm Akreditasyon Sistemi maddelerinde iki kurumun iyi uygulamaların karşılaştırılarak ele alındı.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Filiz Tuna, Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Mutlu Doğan yapılan verimli çalışma ve göstermiş oldukları misafirperverlik
için Eskişehir Ticaret Odasına  teşekkür etti.