AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN YARDIM KAMPANYASI
27/01/2020 Pazartesi

Elazığ’da yaşanan 6.8 şiddetindeki depremin ardından Konya da bulunan ilçe Odaları ve Borsaları harekete geçerek depremden etkilenen Elazığ ve Malatya için yardım kampanyası başlattı. Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak “TOBB 81 ildeki Odalarımız ve Borsalarımız ile birlikte Elazığ ve Malatya için harekete geçti” başlığıyla duyurulan kampanyada AFAD koordinasyonunda bölgenin ihtiyaçları doğrultusundaki yardımlar gönderilmeye başlandı.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Emin Makascı, yardımla ilgili olarak Konya bölgesindeki Oda ve Borsalarımızla birlikte bölgeye ilk aşamada 6 tır dolusu yardım gönderildiğini belirtti. Ayrıca Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası çağrısıyla AKTSO üyeleri, Akşehirli hemşerilerimiz ve sivil toplum kuruluşları tarafından gerçekleştirilen yardımlar gün itibariyle tırlara yüklenerek AFAD koordinasyon merkezine yola çıktığını açıkladı.

Başkan Makascı, tüm kurum ve kuruluşlarla güçlü bir devletin mensuplarıyız. Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin ve milletimizin daima yanındayız.

“Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizle depremzede kardeşlerimizin yaşadığı felaketin acısını paylaşıyoruz. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızla dayanışma içinde yaraların ve acıların sarılması hususunda gereken hassasiyeti gösteren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Tüm milletimize geçmiş olsun, depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Cenab-ı Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyor, yaralananlara acil şifalar temenni ediyorum. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın” ifadelerini kullandı.