Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay Belediyesi, Meram Belediyesi, Selçuklu Belediyesi, Akşehir Belediyesi, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortak açacakları bir stantla tanıtım yapılacak.

Bu yıl 24. kez düzenlenen EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 30 Ocak - 2 Şubat 2020 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçileri ile buluşacak.

Akşehir Belediyesi ile Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası; Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya Merkez ilçeleri ile ortak açtığı stantta, Akşehir’in tarihi ve kültürel yerlerini, Nasreddin Hoca’yı, Akşehir’e özgü yöresel yemekler ile Akşehir Kirazı lokumunu gelen ziyaretçilere tanıtacak.

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya ile Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Emin Makascı; amaçlarının Akşehir’i ve Nasreddin Hoca’yı bütün dünya tanıtmak olduğunu belirterek, Akşehir’in güzelliklerini, tarihi dokusunu, tabi güzelliklerini, yemek kültürünü, kiraz lokumunu, peynir baklavasını tanıtarak Akşehir’in turizmden hak ettiği payı almasını hedeflediklerini söylediler.