AKŞEHİR TSO FAHİŞ FİYAT ARTIŞI YAPAN FİRMALARA CEZA UYARISI
13/03/2020 Cuma

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı, haksız yere fahiş fiyatla mal satışı yapan firmaları uyardı.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ortaya çıkan yeni tip Koronavirüs ( Covid-19 ) isimli hastalık sonrasında, bazı işletmelerin söz konusu durumdan istifade ederek ticari ürünlerde haksız fiyat artışı gerçekleştirdiği hakkında Odamıza ve Birliğimize şikayetler ulaşmaktadır. Vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız. Bu çerçevede, çalışma alanımızda tespit edilen bu tür işletmelerin, Odamız Disiplin Kuruluna sevk edileceği ve haklarında " Oda ve Borsa Üyelerine Verilecek Disiplin ve Para Cezaları İle Disiplin Kurulu ve Yüksek Disiplin Kurulu Hakkında Yönetmelik" hükümlerini çalıştıracağımızı bildirir ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi bir kez daha buradan kamuoyuna duyururuz.