AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN E–TİCARET VE DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMİ
18/07/2020 Cumartesi

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Emin Makascı yaptığı açıklamada; pandemi dünyada olduğu gibi ülkemizde de ekonomik duruma etkileri, toplumsal etkileri, incelendiğinde sosyal, beşeri, ticari ve ekonomik alanda hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bizlere gösterdi.

Günümüzde E-Ticaret ve internet sektörünün her geçen gün trendi artarken, Dijital Pazarlama ve E-Ticaret yöntemini bilmeyen firma ve kişiler çok fazla sayıdadır. Firmalar ve kişilere atılması gereken adımları ve izlenmesi gereken yolları göstermek Dijital Pazarlama ve E-Ticaret Eğitimi’nin başlıca amacını oluşturmaktadır. Bu eğitimin hedef kitlesini; yeni başlayanlar, bu dalları merak edenler, yeni iş arayışı içerisinde olup kendine yeni alan belirleyenler, benzer işlerde görev alanlar ile birlikte bilgilerini tam profesyonel seviyeye çıkarmak isteyenler, E-Ticaret projesi olanlar veya açmak isteyenler, ne gibi proseslerden geçeceğini bilemeyen veya işini profesyonelleştirmek isteyenler, benzeri işlerde çalışıp, eğitim sonrası kazancını ve kariyerini yükseltmek isteyenler oluşturmaktadır.

Sürekli değişen ve gelişen bu şartlarda üyelerimizin verimli ticaret yapmaları ve işletmelerini büyütmeleri birinci önceliğimizdir. Bu konuda Oda olarak üyelerimizin ihtiyaç duyduğu her türlü hizmeti ve eğitimlerin verilmesini sağlamaktayız. Satış ve Pazarlama Tekniklerinin dijital ortama taşındığı bu süreçte Odamız ve TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi işbirliğiyle zoom üzerinden E-Ticaret ve Dijital Pazarlama eğitimi yapılacaktır. Yapılacak online eğitimde uzmanlar aracılığıyla üyelerimize E-ticaret, Dijital Pazarlama konularında bilgi verilecektir. Bu yeni süreçte stratejilerin belirlenmesi, başarı formüllerinin yanı sıra merak ettiklerini de öğrenmelerine ortamı sağlayacaktır.

Siz değerli üyelerimizi TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi uzmanlarının anlatımıyla 21 Temmuz 2020 Salı günü saat 14:00-17:00 arasında online ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek eğitime katılmaya davet ediyoruz.

Online Katılım için      : https://tobbetu-edu-tr.zoom.us/j/83948400454

Eğitim Tarihi               : 21 Temmuz 2020 Salı
Eğitim Saati                : 14:00

E-TİCARET VE DİJİTAL PAZARLAMA KONULARI:

• Temel Bilgi Teknolojileri ve Internet Bilgileri
  • E-Ticaret
    • e-Ticaretin Tanımı ve Tarihçesi
    • e-Ticaretin Kapsamı ve Tarafları
    • Türkiye’de ve Dünyada e-Ticaretin Durumu
    • e-ticaretin Kullanıldığı Alanlar
    • Detaylı e-ticaret Uygulama Süreci
  • Dijital Pazarlama